SuperCar -luokan tuore Suomen mestari Atro Määttä. Kuvaaja: AKK/Toni Ollikainen.

Rallicrossin SM-sarjan kauden viimeinen ja ratkaiseva osakilpailu ajettiin lauantaina Kouvolan Tykkimäen radalla.

SuperCar-luokassa mestaruudelle saatiin sinetti jo alkuerien jälkeen, kun kautta ylivoimaisesti hallinnut Atro Määttä (ValUA) naulasi itselleen riittävän suuren pistemäärän Suomen mestaruuden varmistamiseksi.

Lue lisää...

Suonenjokelainen Aleksi Korhonen ei tänään aamulla ollut uskoa, että illalla hänen rallin junioreiden Suomen mestari 2017. Kuva: Pekka Mäkinen

Suonenjokelaisen Aleksi Korhosen ralli oli tänään Muuramessa, junioreiden viimeisessä SM-osakilpailussa, täydellinen. Metallialalla päivätyötä tekevä ja ensi kuun alussa 23 vuotta täyttävä Korhonen oli kilpailun nopein kuljettaja, voitti oman luokkansa ja kaiken kukkuraksi voitti vielä junioreiden Suomen mestaruuden.

Lue lisää...

FTCC-sarjan viimeiset kilpailulähdöt ajetaan sunnuntaina Alastaron radalla klo 10.35-16.00. Kuva: Pertti Kangasniemi

FTCC-sarjan kauden toiseksi viimeinen kilpailupäivä ajettiin Alastaron moottoriradalla aurinkoisessa syyssäässä. Jim Rautiainen huipensi avauskautensa Porsche GT3 -luokassa ottamalla ensimmäisen voittonsa.

Porsche GT3 -luokkaan saatiin yksi uusi nimi voittajien listaan, kun Jim Rautiainen korkkasi voittoputken Alastaron iltapäivässä.

Lue lisää...

Jussi Hyvönen ajoi Touring Cars -luokan sarjamestariksi. Kuva: Tapani Teittinen

Alastaron lauantaipäivänä päästiin kilpailemaan kauden toiseksi viimeisimpiä kilpailulähtöjä, joista yhden myötä saatiin sinetti Touring Cars -luokan uudelle mestaruudelle. Jussi Hyvönen ajoi tasaisen varmasti itsensä luokan sarjamestaruuteen ennen sunnuntaipäivän viimeistä kilpailulähtöä.

Lue lisää...

Joni-Pekka Rajala juhlii SRC-luokan suomenmestaruutta kaudella 2017. Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Rallicrossin SM-sarjan Kouvolan osakilpailun semifinaaleissa SRC-luokan suomenmestaruus ratkesi äärimmäisen dramaattisella tavalla.

Mestaruudesta taistelleiden Rajalan ja Haapamäen kesken oli koko päivän kovaa vääntöä ja omassa semifinaalilähdössä Haapamäki joutui tiukkojen taistelutilanteiden jälkeen jäämään radan varteen ja keskeyttämään.

Lue lisää...

Kouvolan livelähetys on käynnissä.

Kouvolassa ajetaan parhaillaan rallicrossin SM-sarjan kauden finaalikilpailua ja lähetämme sen suorana.

Finaalikilpailua pääset seuraamaan SUORANA TÄSTÄ.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Lue lisää...

Mikko Eskelinen oli tyytyväinen hopeaan. Kuva: Mikko Eskelisen tiedotus

Kuluvalla kilpailukaudella seitsemän palkintokorokesijoitusta yhdeksästä mahdollisesta napannut jyväskyläläinen Mikko Eskelinen ja hänen kanadalainen tiimikaveri Maxx Ebenal ajoivat tänään lauantaina Shanghain formularadalla yhden parhaimmista kilpailuistaan ja johtivat Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjan yhdeksännen osakilpailun PRO-AM luokkaa 47 minuutin ajan.

Lue lisää...

Peurunkaralli on perinteisesti ajettu talvella, mutta nyt juhlavuoden kunniaksi se järjestetään lokakuussa. Kuva: Peurunkarallin Tiedotus

Noin kuukauden kuluttua lauantaina 21.10 Laukaassa ajetaan järjestyksessään 20. Peurunkaralli. Kyseessä on kansallinen ralli ja ajetaan myös alue 4:n mestaruusosakilpailuna.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän