Niko Kari. Kuva: Klaas Norg / Dutch Photo Agency.

Niko Kari ahkeroi F3-testit pakettiin varmoin ottein. Nyt edessä on tiukka latautuminen ja valmistautuminen kauden avausviikonloppuun.

Trident-tallin suomalaiskuljettaja oli yksi Unkarin testien päätöspäivän ahkerimmista kuljettajista. Kisasäätöihin keskittynyt suomalainen oli iltapäivällä kymmenneksi nopein.

Lue lisää...

Camarot Ahveniston moottoriradalla. Kuva: V8 Thunder Ry

Rata-autoilija Milla Mäkelä on kaudella 2019 uuden haasteen edessä, kun tallista löytyy Chevrolet Camaro, jolla hän osallistuu V8 Thunder NEZ -sarjaan.

Alunperin Mäkelällä ei ollut tarkoitus ajaa tällä kaudella mitään sarjaa, mutta kipinä ajamiseen syttyi W Series -karsintojen myötä taas niin, että jotain uutta piti keksiä.

Lue lisää...

Simo Laaksonen. Kuva: Joe Portlock / LAT Images

Formula ykkösten oheisluokan FIA Formula 3-luokan kauteen valmistavat testit on saatu päätökseen Hungaroringin moottoriradalla Unkarissa. Poutasäässä ajetuissa kaksipäiväisissä testissä MP Motorsportin suomalaiskuljettaja Simo Laaksonen kiersi Hungaroringin moottorirataa eilen kaikkiaan 62 kierrosta ja tänään 90 kierrosta.

Lue lisää...

Neste Rallin 2018 Power Stagen podiumin riemujuhlaa, rallikansan hurratessa voittajia. Kuva: Santeri Rosenvall / AKK

Suomen MM-ralli, Neste Ralli ja Mediatalo Keskisuomalainen aloittavat mediayhteistyön, jonka myötä Mediatalo Keskisuomalainen toteuttaa tänä vuonna Neste Rallin virallisen Kisaoppaan.

Lue lisää...

Neste Rallin kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen. Kuva: AKK

Neste Rallin kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen pohtii Joni Pakarisen kanssa kaksiosaisen podcast-sarjan ensimmäisessä, 30 minuutin mittaisessa osassa muun muassa rallin uusia turvallisuusohjeita sekä tulevaisuuden näkymiä hybridiautoineen.

Ota podcast kuuntelulle tästä!

Lue lisää...

Kuva: Vesa Rauhala

Rallisprintin SM-sarjan yhteydessä ajettava Japan Motors Cup -asfalttisprintsarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan Kauhavan LSK Business Parkin ympäristössä. Ilmoittautumista on jatkettu 23. huhtikuuta saakka, johon mennessä myös sarjamaksu tulee olla maksettu.

Kauhavalla kilpaillaan haasteellisilla radoilla vanhan lentosotakoulun alueella 11.

Lue lisää...

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu