Patrick Kujala ja Richard Antinucci pääsivät palkintokorokkeelle Italiassa. Kuva: Absolute Racing Team

Viikonloppuna ajettiin Lamborghini Super Trofeo -finaali Italian Imolassa, jossa mukana oli myös Patrick Kujala.

Lamborghini sarjojen kuskit kolmelta mantereelta kohtasivat jo viidennen kerran toisensa.

Lue lisää...

JT_Motorsport on ajanut paljon testiä tulevaa kautta silmällä pitäen. Kuva: Jaakko Ohvanainen

Ensi kauteen startataan JT_Motorsportissa uusin asetelmin, kun tiimin molemmat kuljettajat ajavat täyden kilpailukauden. Aikaisempina vuosina on tiimi panostanut Neste Rally Finlandin ajamiseen. Tämä on kuitenkin pienelle tiimille monella osa-alueella raskas, koska työt pitää aloittaa käytännössä jo maaliskuussa.

Lue lisää...

 

 

Citroen C2 R2-testit Uuraisilla. Kuva: Jaakko Ohvanainen

 

Ensi kauteen startataan JT_Motorsportissa uusin asetelmin, kun tiimin molemmat kuljettajat ajavat täyden kilpailukauden. Aikaisempina vuosina on tiimi panostanut Neste Rally Finlandin ajamiseen, joka on pienelle tiimille monella osa-alueella raskas. 2018 Neste Rally ei ole päätavoite, vaan katseet ovat käännetty Rallisprintin SM-sarjaan, sekä RSJM-sarjan puolelle. 

Lue lisää...

Jari-Matti Latvala kuittasi kauden 2017 päätteeksi rallin MM-sarjan neljännen sijan. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC

Toyota Gazoo Racing WRC tuli ja räjäytti pankin kaudella 2017. Kukaan ei odottanut menestystä debyyttikauttaan ajavalta tiimiltä, jonka tallipäällikkö Tommi Mäkinen korosti koko ajan, että ensimmäinen vuosi vain testataan ja opetellaan.

Lue lisää...

Mikko Eskelinen. Kuva: Jani Kekoni

Italian Imolan radalla ajetussa ja erittäin kovatasoisessa Lamborghini Super Trofeo World Finals eli ns. MM-osakilpailuissa suomalaiskuljettaja Mikko Eskelinen ja hänen kanadalainen tallitoveri Maxx Ebenal joutuivat tänään tyytymään PRO-AM -luokan seitsemänteen sijaan. Samalla he myös putosivat eiliseltä neljänneltä sijalta kuudenneksi.

Lue lisää...

Thierry Neuville (oik.) & Nicolas Gilsoul. Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Belgian Thierry Neuville ajoi kauden neljännen voittonsa, kun Australian MM-ralli ja samalla koko MM-kausi saatiin päätökseen viime yönä Suomen aikaa. Hyundai-kuljettaja varmisti voittonsa ansiosta myös MM-sarjan toisen sijan.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän