Kuva: FiSRA

Yleisradio lähettää yhteistyössä Finnish Sim Racing Association ry:n kanssa sim racingin eSM-finaalin TV2-kanavalla. Virtuaalisen kilpa-autoilun kansallisesta kuninkuudesta mitellään toista vuotta peräkkäin Assembly Summer -tapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 5. elokuuta. Tämä on ensimmäinen kerta kun yhdistyksen järjestämää kilpailua voi katsoa myös televisiosta.

Lue lisää...

Juho Valtanen. Kuva: AKK/Hannu Rainamo

21-vuotias ulvilalainen karting-kuljettaja Juho Valtanen on eittämättä yksi potentiaalisista kuljettajista, joka voi yltää aina voittoon asti tulevana viikonloppuna ajettavassa kartingin EM-osakilpailussa. Alahärmän huvivaltio PowerParkissa ajettava Flying Finn 100 Race -kilpailu käydään 21.

Lue lisää...

Ville Silvasti Belgian EM-osakilpailussa. Kuva: Jukka Aromaa

Maaliskuussa Espanjasta alkanut historicien yhdeksän osakilpailun EM-rallisarja on puolivälissään. Osakilpailuja on ajettu Tsekissä, toistamiseen Espanjassa sekä Belgiassa. Suomen Lahti EM Historic Rally on sarjan viides osakilpailu, minkä jälkeen ajetaan kahdesti Italiassa sekä Unkarissa ja sarjan päätöskisa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Saksassa.

Lue lisää...

Rallimaailma seuraa mielenkiinnolla Lindholmin edesottamuksia Neste Rallissa. Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Autourheilun mahtimaassa kasvaneille suomalaiskuljettajille löytyy lukuisia kotimaisia roolimalleja seurattavaksi. Juuri valitulla Tulevaisuuden Tähdellä, Emil Lindholmilla niitä löytyy lähipiiristä kuitenkin enemmän kuin ikätovereilla.

Toisen polven ralliautoilija Emilin isä Sebastian Lindholm tunnetaan menestyksekkäänä kuljettajana ja kahdeksankertaisena rallin suomenmestarina.

Lue lisää...

Tommi Hatakka ajoi Autoglym Rallin testimielessä. Kuva: Vesa Rauhala

Autoglym Ralli oli Tommi Hatakalle ja monille muillekin sopiva testiralli, kun heinäkuussa kotimaan kilpailukalenterissa ei kovinkaan monta rallikilpailua ole.

Imatralainen Hatakka oli liikkeellä testimielellä, sillä tiimissä oli useampi asia kokeiltavana.

Lue lisää...

Marko Männyn palkintopallihaaveet romuttuivat rengasrikkoon. Kuva: Taneli Niinimäki

Rallin SM-sarjan viettäessä pitkää kesätaukoa usea SM-sarjan kuljettaja osallistui viime viikonloppuna Sastamalan ympäristössä kurvailtuun AutoGlym Ralliin. Myös Kauhajoen Marko Mänty viritteli keskikesän ajotuntumaa vaativiksi todetuilla Sastamalan ralliteillä.

Lue lisää...

Henri Hokkala oli hurjassa vauhdissa Autoglym Rallissa. Kuva: Riia Lehti

Uransa toiseen ennakkotutustuttavaan ralliinsa viime lauantaina Sastamalan ympäristössä startannut 21-vuotias Henri Hokkala oli heti avaus erikoiskokeella huippuvauhdissa. AKK Driver Academyyn kuuluva Hokkala kellotti 26,3 sekunnin luokkapohjat, sekä kaikkien yllätykseksi yleiskilpailussa kaksivetoisten toisiksi nopeimman ajan vain 2,1 sekuntia pohja-ajasta.

Lue lisää...

Laura Saksa vauhdissa. Kuva: FHRA ry

FHRA Drag Racing karavaani rantautuu ensi viikonloppuna Kalajoen upeisiin, luonnonkauniisiin maisemiin.

Kuljettajat jatkavat kovaa taistelua kauden 2017 pisteistä, kun Drag Race -kauden 4. osakilpailu ajetaan Kalajoen lentokentällä.

Kalajoella on ajettu FHRA:n Summer Nationals -kilpailuja yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2000.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän