Tulosta

Ilmoitus:

Suomen Matkailuautovuokraus vuokraa uusia ja hyvin varusteltuja matkailuautoja Helsinki-Vantaan lentokentän läheisestä lentoparkkialueelta. Voimme myös toimittaa autot esimerkiksi Arctic Lapland Rally -tapahtuman ajaksi suoraan Rovaniemelle. Vielä on vapaita autoja myös tuolle ralliviikolle! Tarjoamme siis sinulle täysin talvivarustellun motorhomen nuotituksen ja kilpailun ajaksi tiimiänne varten.

Kaikki automme ovat vuoden 2019 mallistoa ja niissä on kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen reissuun. Voit siis käyttää autoa majoitukseen tai vaikkapa toimistona!

Matkailuautomme on varusteltu mm. talvivarustelulla (lisäeristeet ja vastukset), joten autoissa voi käyttää vesiä ympärivuoden (hanat, wc ja suihku aina käytössä). Lisäksi autot on varusteltu myös uusimman tekniikan aurinkopaneelijärjestelmällä, ruoanlaittovälineillä, astiastolla, pyörätelineellä 4:lle pyörälle, mikroaaltouunilla, Tv:llä jne.. Kaikissa autoissamme on tehokas lämmitysjärjestelmä joka toimii kaasulla ja sähköllä sekä sähköinen lattialämmitys. Käytännössä olemme huolehtineet, että autossa on tarvittava varustetaso mitä reissullanne tarvitsette.

Viikkohinnat alk. 690e/viikko. Vuokraamme myös lyhyempiä ajanjaksoja. Kysy tarjousta!

Lisämaksusta:
- Toimitus Rovaniemelle
- Peitot, tyynyt, liinavaattet, pyyhkeet
- Pöytäryhmä ja tuolit ulkokäyttöön
- Grillisetti
- Loppusiivous

Yhteystiedot:

Antti Hamari
040-9639829
Uusia talvivarusteltuja matkailuautojaUusia talvivarusteltuja matkailuautojaUusia talvivarusteltuja matkailuautojaUusia talvivarusteltuja matkailuautojaUusia talvivarusteltuja matkailuautojaUusia talvivarusteltuja matkailuautojaUusia talvivarusteltuja matkailuautoja

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu