Race of Porvoo alkoi näyttävästi jo perjantaina kaupungin keskustassa, kun loistoautot ja huippukuskit kiersivät Porvoon toria, jonka ympäristö oli ahtautunut täyteen yleisöä.

Kaunis ilma ja nimekkäät kuskit houkuttelivat myös Race of Porvoon lauantaipäivään todellisen yleisöryntäyksen. Monipuolinen tapahtuma ja viihdetarjonta houkuttelivat paikalle väkeä lapsenlapsista isovanhempiin.

Kuskeille tämä vaativa, paikoin jopa haastava, katurata tarjoaa oivan mahdollisuuden esitellä heidän ammattitaitoaan. He ajavat jatkuvasti auton rajoja koetellen katuradalla, jonka pinta ja jyrkät mutkat luovat omat haasteensa. Huomennakin saadaan nauttia Suomen ammattimiesten taituroinnista useammassa luokassa.

Kaksi viikkoa sitten ajetussa Neste Oil Rallissa viidenneksi sijoittunut Matti Rantanen osallistuu myös Race of Porvoon Vartti Racing Stars-kisaan. –Tämä on mukava tilaisuus ja aina on kiva päästä ajamaan moottorivehkeillä, vapaapäiväänsä Porvoossa viettänyt Rantanen kertoi. Myös aika-ajon suoritus lämmitti mieltä. –Onhan se kiva, kun pääsee lyömään ”Busse” Grönholmia päihin, hekotti Rantanen.

Lauantaina yleisössä tehdyn gallupin perusteella tapahtuman järjestäjä selvisi tehtävistään kunnialla; valtavasta yleisömäärästä huolimatta lipunmyynti ruuhkautui vain ajoittain ja tunnelmaa kehuttiin mainioksi.

Rohkeimmat katsojat uskaltautuivat jututtamaan suosikkikuskejaan, joista osa oli yleisön ilona suurimman osan päivästä. Tästä todisteena nähtiin muun muassa naiskatsojan käsivarressa ja lompakossa Marcus Grönholmin nimikirjoitus.

Lisää tietoa tapahtuman kotisivuilta osoitteesta

www.rop.fi

Ralli-SM tulosveikkaus

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu

Uusimmat markkinoilla