Rallicrossin SM-sarja jatkuu neljännen osakilpailun merkeissä Kauhajoen Sotkan radalla lauantaina 16.7. kello 11 alkaen. Mukana on yli 90 kuljettajaa. Sarjaa vakituisesti ajavien sekä sarjavierailijoiden lisäksi mukana on todellinen tähtikuljettaja. Rallin MM-sarjaa ajava Mikko Hirvonen osallistuu Ford Fiestalla nelivetoisten superautojen Super Car-luokkaan.

Myös rallicrossin EM-sarjassa lupaavasti aloittanut Jussi-Petteri Leppihalme on mukana Sambacrossissa. Hän ajaa puolestaan SRC-luokassa takavetoisella Volvolla.
Suomalaiskuljettajien panosta täydentävät virolaisvieraat Valdur Reinsalu ja Andri Öun Super Car-luokassa.
Kilpailu käynnistyy kello 9 vapailla harjoituksilla. Alkuerät starttaavat kello 11. Niitä kukin pääsee ajamaan kolme, ja luokittaisten sijoituspisteiden mukaan jaetaan kilpailijat finaaleihin. Finaalit käynnistyvät niin autokrossissa, SRC-luokassa kuin Super Careissa kello 16 alkaen. Kisa huipentuu nelivetoisten A-finaaliin, on mielenkiintoista nähdä, onko Mikko Hirvonen siinä mukana.
Kilpailun yhteydessä on mahdollisuus tutustua Cross-kart luokan autoihin. Taistelun tauottua tarjoaa Mikko Hirvonen yleisölle mahdollisuuden ajaa Speedkart Extrem-autolla Sotkan radalla, hän myös opastaa kuljettajia.

Kilpailun tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti www.rallicross.fi sivustolta löytyvän tuloslinkin kautta.

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän