Rallicrossin SM-sarja jatkuu neljännen osakilpailun merkeissä Kauhajoen Sotkan radalla lauantaina 16.7. kello 11 alkaen. Mukana on yli 90 kuljettajaa. Sarjaa vakituisesti ajavien sekä sarjavierailijoiden lisäksi mukana on todellinen tähtikuljettaja. Rallin MM-sarjaa ajava Mikko Hirvonen osallistuu Ford Fiestalla nelivetoisten superautojen Super Car-luokkaan.

Myös rallicrossin EM-sarjassa lupaavasti aloittanut Jussi-Petteri Leppihalme on mukana Sambacrossissa. Hän ajaa puolestaan SRC-luokassa takavetoisella Volvolla.
Suomalaiskuljettajien panosta täydentävät virolaisvieraat Valdur Reinsalu ja Andri Öun Super Car-luokassa.
Kilpailu käynnistyy kello 9 vapailla harjoituksilla. Alkuerät starttaavat kello 11. Niitä kukin pääsee ajamaan kolme, ja luokittaisten sijoituspisteiden mukaan jaetaan kilpailijat finaaleihin. Finaalit käynnistyvät niin autokrossissa, SRC-luokassa kuin Super Careissa kello 16 alkaen. Kisa huipentuu nelivetoisten A-finaaliin, on mielenkiintoista nähdä, onko Mikko Hirvonen siinä mukana.
Kilpailun yhteydessä on mahdollisuus tutustua Cross-kart luokan autoihin. Taistelun tauottua tarjoaa Mikko Hirvonen yleisölle mahdollisuuden ajaa Speedkart Extrem-autolla Sotkan radalla, hän myös opastaa kuljettajia.

Kilpailun tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti www.rallicross.fi sivustolta löytyvän tuloslinkin kautta.

Ralli-SM tulosveikkaus

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu

Uusimmat markkinoilla