Emil Lindholmin vauhti oli erinomaisella tasolla Rovaniemen seudulla. Kuva: Merita Mäkinen.

Arctic Lapland -rallin SM1-luokan voitossa vielä ennen viimeistä erikoiskoetta kiinni olleet GRX Teamin Emil Lindholm ja Mikael Korhonen ajoivat viimeisellä EK:lla hankeen ja putosivat SM1- luokassa kolmanneksi ja rallin yleiskilpailussa neljänneksi.

Lue lisää...

Juha Salon taisto kärkisijoista tyssäsi lauantaina. Kuva: Merita Mäkinen.

Rallin kymmenkertaisen Suomen mestarin ja Arctic Lapland -rallin  kuusinkertaisen voittajan Juha Salon ja Pasi Kilpeläisen matka tämän vuoden kilpailussa päättyi lauantaiaamun ensimmäisellä erikoiskokeella  Siikakämässä ulosajoon.

Skoda Fabia R5:lla kilpaileva Salo ehti ajaa rallin pisintä (42,69 km) erikoiskoetta noin 30 kilometriä, kun  kovavauhtisella osuudella nyppylän jälkeinen vasemmalle kääntynyt mutka tuli niin sanotusti silmille.

Lue lisää...

Uuden vuosikymmenen ensimmäinen iso simulaattoritapahtuma Rengas Turku 24h pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna. Suora lähetys kilpailusta alkaa tänään lauantaina kello 13:00.

24 tunnin joukkuekilpailun lähtölistalta löytyy niin Suomen nopeimpia simukuskeja, oikeilta kilparadoilta tuttuja nimiä kuin rakkaudesta lajiin ajavia harrastajiakin.

Lue lisää...

Emil Lindholm johtaa Arctic Lapland Rallyn SM1-luokkaa 7,2 sekunnin erolla. Kuva: Marko Mäkinen.

Kun Ralli SM -kauden ensimmäisestä osakilpailusta, Arctic Lapland Rallysta on ajettu perjantain viisi erikoiskoetta, pitää Emil Lindholm hallussaan SM1-luokan kärkipaikkaa.

Päivä oli TGS Worldwiden kolmikolle hyvä, sillä jokainen kolmesta autosta on luokan viiden nopeimman joukossa.

Lue lisää...

Juha Salo harmitteli lumipölyä, mutta on valmiina iskemään voittotaistossa. Kuva: Merita Mäkinen.

Rallin kymmenkertainen Suomen mestari ja Arctic Lapland -rallin kuusinkertainen voittaja Juha Salo sekä Pasi Kilpeläinen ajavat SM Arctic Lapland -rallin avauspäivän jälkeen SM1-luokassa kolmantena.

Lue lisää...

Yleiskilpailua johtava Kalle Rovanperä. Kuva: Taneli Niinimäki / AKK.

Ralli SM -kausi on saatu virallisesti käynnistettyä ja ensimmäinen Arctic Lapland Rally -päivä on pulkassa. Kalle Rovanperä on johtanut WRC-autollaan joukkoa odotetusti, pienistä ongelmista huolimatta. SM1-luokan kärjessä itseään pitää Emil Lindholm ennen Teemu Asunmaata ja Juha Saloa.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Täältä
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu