Raket yleisen -luokan sunnuntain kärkinelikko: Heinonen, Kivistö, Yli-Pelkonen ja Taponen. Kuva: Kati Kivistö

Kartingin Raket-luokan toinen SJM-osakilpailu ajettiin Töysässä 1.-2.7.2017 Suomenselän Kartingin järjestämänä.  Raket-luokkaan oli ilmoittautunut 30 kuljettajaa, joten paikat aika-ajojen ja luokitteluerien osalta olivat tiukan kilvanajon takana.

Lue lisää...

Pohjoismaiden suurin autonosia verkkokaupassa myyvä Skruvat lähtee tukemaan mm. Suomen MM-rallia, Neste Rallia. Kuva: McKlein

Ruotsalainen Skruvat on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen suomalaisen autourheilun kehittämiseksi. Kahden vuoden sopimus AKK Sports Oy:n kanssa kattaa useita eri hankkeita suomalaisen autourheilun parissa aina rallin MM-osakilpailusta SM-sarjoihin sekä nuorisovalmennustyöhön.

Lue lisää...

Vesisade täydensi Sami-Matti Trogenin elokuvamaisen kilpailuviikonlopun Pärnussa. Kuva: SMP F4 Championship / Henri Tamm

Sami-Matti Trogenin F4 NEZ -sarjan Pärnun osakilpailu piti niin paljon epäonnea sisällään, että nuorukainen ei päässyt ajamaan haluamilleen sijoille.

F4 NEZ -sarjan neljäs osakilpailu kisattiin viikonloppuna Pärnussa.

Lue lisää...

Sponsor Insightin toteuttaman tutkimuksen mukaan 18-29-vuotiaille miehille urheilutapahtumista Neste Ralli oli kaikkein kiinnostavin tapahtuma. Kuva: McKlein

Viime viikon tiistaina esimerkiksi Helsingin Sanomissa referoidun KIHU:n ja Taloustutkimuksen julkaiseman tutkimusraportin tarkoituksena oli tuoda esille kansalaisten mielipiteet huippu-urheilun myönteisistä ja kielteisistä vaikutuksista ja toiseksi tarkastella miten he suhtautuvat huippu-urheilijoihin esikuvina.

Lue lisää...

AL-Härmän Jari Koski piti pihdeissään sunnuntaina ajetun Keurustarvike Sprintin yleiskilpailun vallankahvaa molemmilla kierroksilla. Ero AnkUA:n Jukka Tenhoon jäi lopulta 0,22 sekuntiin. Sama tapahtui nelivetoluokasssa, pari oli nopein.

Kilpailun jälkeen Koski kertoi, että toisella kierroksella etuiskunvaimennin paukahti rikki ja ajo tuli vaativammaksi, mutta ei vaikuttanut vauhtiin.

Lue lisää...

Vasemmalla Ploy (Tachapan Vijittranon) ja oikealla Miang (Nathayos Sirigaya). Kuva: Rock Racing

Ensiesiintymisensä ratamoottoriurheilun V1600 SM -luokassa kesäkuun alussa Ahveniston 50-vuotisjuhlakilpailussa tehnyt thaimaalainen pariskunta, 20-vuotias Ploy ja 25-vuotias Miang, menestyi loistavasti myös elämänsä toisessa V1600 SM -luokan kisoissa Pärnussa, Eestissä kuluneena viikonloppuna.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Täältä
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu