Autofestari villitsee Pieksamäen tulevana viikonloppuna. Kuva: RADALLE.com tiedotus

Motopark Festivaali Pieksämäellä on RADALLE.comin suosituin viihdepainoitteinen autofestari laajoine camping-alueineen.

Tapahtuma alkaa perjantaina, jolloin rata on auki moottoripyörille ja autoille. Suosittu vaahtodisco starttaa ensimmäisen illan viihdeosuuden, ja tämän jälkeen esiintyy autopiireissä erittäin suosittu ja uransakin siellä startannut Portion Boys.

Lue lisää...

Kemoran Rata-SM-osakilpailu on Legends-luokan kauden pääkilpailu. Kuva: Pertti Kangasniemi

Viikonloppuna pohjoisempi Suomi saa nauttia runsaasta moottoriurheilutarjonnasta, kun Haapajärvi, Tornio, Kemijärvi, Veteli ja Oulu isännöivät SM-taistoja. SM-pisteistä mitellään Rata-SM-sarjassa, motocrossissa, kartingissa, speedwayssa sekä watercrossissa. MM-tasolla suomalaiset ovat tulessa F1- ja sivuvaunumotocross-sarjoissa.

Lue lisää...

Rallybaronin varikkopilttuu saa täydennystä, kun tiimii ottaa käyttöönsä toisen Hyundai i20 R5 auton. Kuva: Jani Salonen

Rallin SM-sarjassa toimiva Rallybaron-tiimi vahvistaa asemiaan tuomalla Suomeen pohjoismaiden toisen Hyundai i20 R5 -ralliauton.

Hankinta on oleellinen osa tiimin strategiaa ja tiimipäällikkö Antti Leinonen valottaa taustoja hankinnalle:

Lue lisää...

Lehdestä löytyy jälleen ylivertainen MM-rallipakkaus, jonka taustatiimissa on toiminut myös Tuulilasin lajiasiantuntija, ralliguru Mikko Hirvonen.

Jokaisen Neste Ralli -kävijän ykköshankinta on myynnissä hyvin varustelluilla Neste-liikenneasemilla ja lehtipisteissä kautta maan, sekä 18.7. alkaen Neste Rallin virallisessa lippupisteessä, Original Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä).

Lue lisää...

Peurunkaralli on perinteisesti ajettu talvella, mutta nyt juhlavuoden kunniaksi se järjestetään lokakuussa. Kuva: Peurunkarallin Tiedotus

Lokakuun 21. päivä ajetaan järjestyksessään 20. Peurunkaralli, jonka järjestää Laukaan Moottorimiehet ry. Totutustihan tämä kisa on ajettu talviaikaan, mutta nyt juhlavuoden kunniaksi palattiin tilapäisesti “alkuperäiseen ajankohtaan”, koska aikanaan ensimmäinen Peurunkaralli on ajettu juuri lokakuussa.

Lue lisää...

Oulun karting-viikonloppuna ajetaan peräti viidessä eri SM-luokassa. Kuva: AKK/Outi Talikka

Täysin uusi Ouluzonen karting-rata vihitään toden teolla käyttöön viikonloppuna, kun Suomen kovimmat kuljettajat saapuvat kisaamaan arvokkaista sarjapisteistä. Kaikkiaan Oulun karting-viikonloppuna ajetaan peräti viidessä eri SM-luokassa.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Täältä
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu