Emma Mäkinen ajaa tällä upealla Minillä. Kuva: Pertti Kangasniemi

Mad-Croc Racing Mäkisen rata-autoilijan Emma Mäkisen, 19, vauhti Kemoran moottoriradalla Vetelissä oli tänään ajetuissa SM-osakilpailuissa mystisesti kateissa. Kaksi edellistä SM-osakilpailua väliin jättänyt Mäkinen ei päässyt missään kohtaa kilpailupäivää odotettuun vauhtiin.

Lue lisää...

Kimi Räikkönen starttaa huomiseen kisaan eturivistä. Kuva: FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA

Britti Lewis Hamilton nappasi F1-sarjan Silverstonen kotikilpailussaan paalun lauantaina.

Suomalaiset olivat myös hyvässä iskussa, sillä Ferrarin Kimi Räikkönen oli toinen ja Mercedeksen Valtteri Bottas neljäs.

Lue lisää...

Tommi Hatakka vauhdissa. Kuva: Taneli Niinimäki

Rallin SM-sarjassa kilpaileva Tommi Hatakka päätti lisätä kesän kilpailuohjelmaansa AutoGlym Rallin, joka ajetaan lauantaina Sastamalan Ellivuoren ympäristössä. Ensimmäinen kilpailija starttaa reitille klo 9.01 ja maalissa menestyjiä juhlitaan klo 19.00 jälkeen.

Lue lisää...

Miiro Koivula on poissa. Kuva: Urheiluuutiset.com

Moottoriurheilutoimittaja Miiro Koivula on kuollut. Syöpää sairastanut Koivula oli kuollessaan 48-vuotias. Koivula oli monille tuttu ääni ja kasvo esimerkiksi ralli- ja F1-lähetyksistä.

Koivulan ura juontaa pitkälle vuosikymmenten taakse ja varsinkin 90-luvun alkupuolelta lähtien Miiron kasvot ja erityisesti ääni ovat tulleet tv:n kautta tutuiksi useista eri moottoriurheilulähetyksistä.

Lue lisää...

Kuva: KSM Schumacher Racing Team

17-vuotias Paavo Tonteri on yksi kuumimmista OK-luokan menestyjäsuosikeista heinäkuun 21.-23. päivä Alahärmän PowerParkissa ajettavassa kartingin EM-osakilpailussa, Flying Finn 100 Race -kilpailussa. Nuori helsinkiläinen on saavuttanut urallaan jo Pohjois-Euroopan, Saksan ja Suomen mestaruudet.

Lue lisää...

Kuva: Toyota Gazoo Racing

Kolminkertainen Suomen MM-rallin voittaja Jari-Matti Latvala ennakoi tulevasta, 27.-30. heinäkuuta ajettavasta Neste Rallista tiukkaa kilpailua, mutta tähtää jo neljänteen voittoonsa MM-sarjan kotirallissaan. Toyota-kuljettajalla on tältä kaudelta jo yksi voitto Ruotsin MM-rallista helmikuulta.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Täältä
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu