Neste Ralli 2017 -kilpailussa on menossa erittäin jännittävät hetket. Kuva: AKK / Toni Ollikainen

Jari-Matti Latvala johtaa Neste Rallia ennen Toyota-tallikaveriaan Esapekka Lappia. Kaksikon ero seitsemän erikoiskokeen jälkeen on vain 1,6 sekuntia.

Eilisen Harjun erikoiskokeen nopein, virolainen Ott Tänak pysyi kilpailun kärjessä vielä perjantain kahden ensimmäisen erikoiskokeen ajan, mutta kärsi Jukojärven ensimmäisellä ajokerralla rengasrikon ja menetti aikaa puolitoista minuuttia.

Lue lisää...

Neste Ralli 2017 on erityisen kiinnostava Toyota GAZOO Racing -tiimin taistellessa kolmen suomalaiskuskin voimin kotiyleisön edessä. Kuva: AKK

Suomen MM-ralli, Neste Ralli tuo rallifanit ympäri maailmaa Keski-Suomeen. Ivalossa järjestetään Watercrossin EM-osakilpailu ja SM-tasolla kisataan enduron, speedwayn ja pienoisautoilun parissa.

Lue lisää...

Kaikkiaan Vetomiehet ajavat kuusi EK:ta. Kuva: AKK Sports Oy

Nelivetomies- ja Vetomieskisa 2017 starttaavat perjantaina 28.7. ja päättyvät lauantaina 29.7. Kaikkiaan erikoiskokeita Vetomiehille kertyy kuusi ja yhteispituudeltaan Neste Rallin oheiskilpailussa ajetaan noin 100 kilometriä.

Hirvonen tuplan jahdissa vetomiehissä

Lue lisää...

Emil Lindholm Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Tämän vuoden rallin Tulevaisuuden Tähti Emil Lindholm teki ensiesiintymisensä MM-sarjassa kotikilpailussaan torstai-iltana 27.7.

21-vuotias Lindholm kilpailee JWRC-luokassa voitettuaan täydellisen ajopaketin Neste Ralliin tultuaan valituksi Tulevaisuuden Tähdeksi aikaisemmin tänä vuonna.

Lindholmin torstaipäivä alkoi testierikoiskokeella legendaarisella Palsankylällä.

Lue lisää...

Ott Tänak. Kuva: AKK / Toni Ollikainen

Viron Ott Tänak johtaa Suomen MM-rallia kisan Jyväskylässä avanneen kaupunkierikoiskokeen jälkeen. M-Sportin Tänak ajoi 2,31-kilometrisen Harjun pätkän 1,44.1 minuutissa. Erikoiskoe yhdistelee sekä asfaltti- että sorapintaa.

“Tämä on hetki, joka todella hymyilyttää!” iloitsi virolainen kuski.

Lue lisää...

Kris Meeke. Kuva: Taneli Niinimäki

Brittikuljettaja Kris Meeke oli nopein Neste Rallin testierikoiskokeella Ruuhimäessä tänään torstaiaamuna 27.7.

Viime vuoden Neste Rallin voittaja Meeke palasi rallin MM-sarjaan jälleen takaisin, sillä Citroën ei ajattanut häntä ollenkaan Puolan MM-rallissa.

Lue lisää...

Vesa Hirvonen. Kuva: Marko Kyöstilä

Suomen MM-rallissa on jälleen mukana oheiskilpailuna ajettava kansallinen Vetomies-kilpailu, joten Neste Rallin yleisölle on tarjolla näyttäviä ajolinjoja ja kovaa taistelua myös MM-rallin lisäksi.

Joensuulainen Vesa Hirvonen lähtee yhtenä suosikkina tänä viikonloppuna ajettavaan kisaan.

Lue lisää...

Kimi Räikkönen osallistui vuoden 2009 Neste Ralliin. Kuva: AKK/Pasi Mäenpää

Neste Rallissa on vuosien aikana koettu lukuisia merkittäviä, mieliin elämään jääneitä hetkiä, joista osa on päättynyt hyvin ja osa… ei ihan niin hyvin. Seuraavat hetket lienevät jääneen jokaisen rallifanin mieleen ja ovat osa rallin MM-osakilpailun historian kuuluisimpia tarinoita.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän