Kouvolan livelähetys on käynnissä.

Kouvolassa ajetaan parhaillaan rallicrossin SM-sarjan kauden finaalikilpailua ja lähetämme sen suorana.

Finaalikilpailua pääset seuraamaan SUORANA TÄSTÄ.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Lue lisää...

Mikko Eskelinen oli tyytyväinen hopeaan. Kuva: Mikko Eskelisen tiedotus

Kuluvalla kilpailukaudella seitsemän palkintokorokesijoitusta yhdeksästä mahdollisesta napannut jyväskyläläinen Mikko Eskelinen ja hänen kanadalainen tiimikaveri Maxx Ebenal ajoivat tänään lauantaina Shanghain formularadalla yhden parhaimmista kilpailuistaan ja johtivat Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjan yhdeksännen osakilpailun PRO-AM luokkaa 47 minuutin ajan.

Lue lisää...

Peurunkaralli on perinteisesti ajettu talvella, mutta nyt juhlavuoden kunniaksi se järjestetään lokakuussa. Kuva: Peurunkarallin Tiedotus

Noin kuukauden kuluttua lauantaina 21.10 Laukaassa ajetaan järjestyksessään 20. Peurunkaralli. Kyseessä on kansallinen ralli ja ajetaan myös alue 4:n mestaruusosakilpailuna.

Lue lisää...

VLN Endurance -kausi pitää sisällään yhdeksän osakilpailua. Kuva: VLN

Saksan Nürburgringillä tänään ajettavassa VLN Endurance -sarjassa vuorossa on kauden seitsemäs osakilpailu, jossa viivalle asettuu neljä suomalaista.

Tänään lauantaina kello 13 Suomen aikaa starttaavassa VLN Endurance -kilpailussa suomalaisista mukana ovat Walkenhorst Motorsportin joukkueessa (#100 P) kisaava Matias Henkola, Pixum Team Adrenalin Motorsportin joukkueessa (#669) ajava Juha Hannonen sekä LUBNER Motorsportin (#344) väreissä kisaavat Heikki Liiri ja Seppo Hunt.

Lue lisää...

Tommi Hallman ja Henri Huittinen kisaavat Riihivuoressa Ford Fiesta V1600 -autolla. Kuva: Hallman-Huittinen Tiedotus

Tommi Hallman ja Henri Huittinen starttaavat huomenna lauantaina ajettavaan Riihivuori-Ralliin uudella kalustolla.

Rallin Suomen juniorimestaruussarjan 2017 viimeinen osakilpailu ajetaan lauantaina Muuramessa.

Lue lisää...

Rata-autoilun FTCC-sarja huipentuu tulevana viikonloppuna Alastaron radalla. Kuva: Jarmo Rantanen

Rata-autoilun FTCC-sarja huipentuu tulevana viikonloppuna 23.-24. syyskuuta Alastaron radalla Virttaalla yhdessä RATA-SM-sarjan kanssa. Yksi FTCC-sarjan kilpailuluokista on Porsche GT3 Cup Challenge Finland, jonka riveissä myös kauhajokelainen Relaa Racing kuljettajinaan Raimo Niemi (PRCF) ja Roope Rinne-Laturi (HFKK) on tällä kaudella ajanut.

Lue lisää...

Neste Ralli 2017 toi Jyväskylän alueelle huikean määrän katsojia. Kuva: AKK

FIA vahvisti rallin MM-kalenterin vuodelle 2018. Merkittävimpänä muutoksena on se, että Turkki tekee paluun ja korvaa Puolan MM-rallin. Ennen Suomen osakilpailua sarja vetää kesätaukoa kuuden viikon ajan.

Lue lisää...

Harjun erikoiskoe Jyväskylässä oli suurta MM-rallin juhlaa. Kuva: AKK / Toni Ollikainen

Suomen MM-ralli jatkaa ensi vuoden kilpailukalenterissa loppukesän tutulla paikallaan. Tapahtuma oli tänä vuonna suurin ja suosituin vuosiin. Lisää ennätyksiä rikkoneesta Neste Rallista ja ensi vuoden suuntaviivoista tullaan kertomaan lokakuun 16.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän