Suomen talvi on tapahtumajärjestäjän ikioma lottoarvonta. Lumiset maisemat tuovat valoa ja iloa mieliimme sekä houkuttaa meitä kaikkia talvisten lumisten harrastusten pariin. Hiihtokeskukset täyttyvät neonvärisistä haalareista ja karvabootseista. Tiukat trikoot suhisevat laduilla ja hiihtokansan ilo on ylimmillään.

Hetkinen! Eihän tämä ole mikään automiehen talvi!

Automiehen talviparatiisin Hyvinkään vauhtipuistoon tuo 13. Helmikuuta! Nyt tämä luvattu ralli- ja Tuning kansa pääseekin pitämään aidosti hauskaa moottorin pärinän, aurinkoisen kelin sekä iloisten ihmisten seurassa!

– Radat on lyötävä lukkoon jo aikaisessa vaiheessa vuotta sekä luvat on haettava jo viikkoja ennen tapahtuman alkua, joten loppu on herran kädessä, vaikka tässä vaiheessa keli näyttäisi olevan kohdallaan! Onneksi sääennuste lupaa meille lauantaille aurinkoista piristettä synkkään alkuvuoteen!, kertoo toiminnanjohtaja Akinaattori Salmela.

Tapahtumassa tullaan perinteisesti näkemään muun muassa upeita näyttelyautoja, Babeja, pitkiä luisuja radalla sekä mönkijöitä. Meno on siis taattua -laatua, joten elä ole hölmö ja jää kotiin! Tapahtuman juontaa kuuluisa juontajamme Harri Kolehmainen ja paikalla jalkoja nostattaa Deejiit!

Nyt on siis tilaisuutesi tulla kokeilemaan ja harjoittelemaan liukkaalla ajoa! Tärkeintä on hauskanpito ja ajokokemusten kartuttaminen omaan ajamiseen. Jos sinulla on siis pientäkin epävarmuutta liukkaalla ajosta, on tämä päivä myös sinua varten!

Etäisyyttä Helsingistä ei ole kuin kivenheitto, eikä kovin paljon pakaralihaksia kaivata mikäli haluat tulla paikalle Tampereelta tai Turusta.

Tapahtuma alkaa kello 12:00 tasan ja päristely päättyy kello 18:00 illalla.

Valitettavasti tämä talvi on ollut tähän asti sen verran huono, että piikkirenkailla ajaminen ei ole mahdollista. Eli Jäärata kerkisi lämpöisten aikana lähes sulaa. Tämän viikon lumisateet pelastavat kyllä tapahtuman sekä radan, mutta rata on vielä liian ohut piikkirenkaille. Eli sallittuja kaikilla laitteilla ovat vain normaaliin tieliikenteeseen hyväksytyt nasta- ja kitkarenkaat!

Lähde: Radalle.com

Suosittelemme markkinoilla

Täältä
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu